Onze aanpak

Persoonlijk: Elk huis en alle handelingen in en rond het huis zijn persoonlijk. In een open en begripvol gesprek, bij u thuis, kijken we samen hoe we het beste gemak en comfort kunnen bieden. Welke handelingen vergen veel energie, welke handelingen kunnen we automatiseren, of liever niet. Dit gesprek is het belangrijkste van alles. Wij willen uw persoonlijke situatie goed kennen om een zo optimaal mogelijk ontwerp te maken dat het beste bij u past.

Deskundig advies: Met onze jarenlange ervaring op het gebied van ICT, automatisering en lichttechnologie├źn kunnen wij n.a.v. het gesprek een ontwerp maken van uw gemak- en comfortoplossing. Wij kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme apparaten inclusief hun voordelen en nadelen. Wij kunnen verschillende in de markt verkrijgbare oplossingen combineren, om uw wensen optimaal in te vullen.

Eenvoudige installatie: Het installeren doen we zelf en kunnen dus leveren bij de mensen thuis wat we hebben afgesproken. We gebruiken de nieuwste draadloze technologie├źn waardoor we eenvoudig kunnen bouwen. We configureren alle apparaten bij u thuis voor een snelle en volledige uitvoering. U kunt daarna gewoon even wennen aan de situatie en in de loop van de tijd verbeteringen doorgeven zodat wij deze bij u thuis of op afstand kunnen doorvoeren.

Vergoeding kosten: In sommige gevallen is het mogelijk om een aantal uren terug te krijgen van de verzekering. Dit valt onder enkelvoudige extramurale ergotherapie. Afhankelijk van de verzekering kan er tot 10 uur vergoed worden of een deel hiervan. Hiervoor dient wel een verwijzing van de huisarts aanwezig zijn. Uiteraard gaat dit in overleg.