Over Ons

Renee van Leeuwen

“Mijn passie ligt bij het vinden van de juiste ICT oplossingen voor mensen met een beperking, waarbij ik hun leven een stukje kan verbeteren”.

Ruim 15 jaar heb ik gewerkt bij een gerenommeerd instituut en hielp ik visueel beperkte mensen met het verbeteren van hun leefomgeving en het handelen. Van origine ben ik ergotherapeut en heb me in de laatste 12 jaar gespecialiseerd in ICT-technologie├źn. Hier ligt mijn passie. Ik heb gezien wat ICT kan betekenen voor mensen met een beperking. Hoe kan iemand die niet of slecht kan zien toch goed met de computer werken? Hoe kun je een omgeving zo aanpassen dat het tegelijk plezierig werken en leven is? Via StemCom wil ik mijn kennis en ervaring inzetten door gemak en comfort te brengen in het leven van mensen met of zonder een beperking. Mijn oplossingen zijn toegankelijk en voor iedereen haalbaar door gebruik te maken van de nieuwste technologie├źn. Samen met Menne kan ik  moeilijke technologische situaties persoonlijk maken.

Menne Bos

“Mijn passie is het oplossen van praktische problemen met techniek. Klussen aan apparaten en deze laten doen wat ik wil”

Al 18 jaar werk ik in de ICT en de laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van netwerken met slimme apparaten en sensoren. Ik doe dit nu voor de grootste bedrijven in Nederland, echter zie ik de laatste jaren nieuwe innovatieve oplossingen ontstaan die het mogelijk maken laagdrempelige automatisering naar de huiskamer te brengen. Mijn passie is het bedenken en bouwen van nieuwe en innovatieve oplossingen voor mensen die hier behoefte aan hebben. Samen met Renee kan ik nu het leven van mensen zo comfortabel mogelijk te maken.