Onze oplossing

Centraal in onze oplossingen staat de controller, een soort kleine computer. Deze controller is mooi vormgegeven en zal een centrale plek krijgen in de ruimte waarvoor u een oplossing zoekt. We hebben verschillende van deze computers, elk met zijn sterke en zwakke punten. Wij kunnen adviseren welke van deze oplossingen het beste bij u past.

Een draadloos netwerk is nodig om dit centraal apparaat te koppelen met uw slimme apparaten in uw huis, zoals lampen, gordijnen, versterkers etc.  Er zijn vele verschillende draadloze technieken beschikbaar, elk met hun voor- en nadelen. Wij kunnen dit netwerk bouwen, verbeteren en aanpassen waar nodig.

Afhankelijk van uw wensen zijn er slimme apparaten nodig die op afstand te bedienen zijn. Zoals slimme lampen, slimme gordijnen/zonnescherm, slimme keukenapparaten, slimme tv of slimme versterker. Indien u deze slimme apparaten al heeft kunnen wij deze opnemen in onze oplossing of wij helpen u met advies, bestelling en installatie.

Als alles is gekoppeld via het draadloze netwerk, volgt de automatisering. Laten we zeggen de “huis” regels. Deze regels zijn erg persoonsgebonden. Wij stellen deze samen met u op en zijn altijd nog op elk gewenst tijdstip te veranderen. Deze regels leggen vast wanneer lichten aan en uit gaan, maar ook in welke sterkte en kleur. Alle slimme apparaten kunnen zo op u gewenste manier geregeld worden.

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de “huis”-regels. Deze uitzonderingen kunnen allemaal met de stem uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld als u het koud heeft terwijl de verwarming wel goed staat, kunt u met de stem deze hoger zetten. Toch eerder de gordijnen dichtdoen, of naar een andere zender kijken of luisteren.

Uw huis volgens persoonlijke instellingen geregeld en een huis die naar u luistert.